Sluiten

Gedimat De Roover

 • Schrieksesteenweg 160
 • 2221 Booischot - Pijpelheide
 • Tel.: 015 23 31 10
 • Fax: 015 23 61 78
 • Facebook
 • YouTube

Openingsuren

ZOMER

 • ma tot vr06u30 - 18u30doorlopend open
 • zaterdag08u00 - 12u00

WINTER

 • ma tot vr07u00 - 18u00doorlopend open
 • zaterdag08u00 - 12u00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

ROSCO-GEDIMAT TEGELDEKSELS

ROSCO-Gedimat tegeldeksels

Oplossingen voor het afdekken van putopeningen


ROSCO-Gedimat CARODEK-BAR
(50 mm hoog) en  CARODEK-BAS (75 mm hoog), vloerdeksels
zijn speciaal ontwikkeld als oplossing voor elke putopening: woningbouw, renovering, utiliteitsbouw, industrie, parkings, enz…  CARODEK BAR/BAS vloerdeksels zijn licht in gewicht, eenvoudig te plaatsen, gemakkelijk op te lichten en corrosievrij. Bovendien is het een volledig reuk- en waterdicht dekselset uit hoogwaardig  geprofileerd aluminium, AL.MG.SI.05. Kader en deksel vatten namelijk conisch in elkaar, zodat klemmen bij uitname van het deksel uitgesloten wordt. Een dubbele chemicaliën bestendige afdichtingsband uit neopreen, vervat in het daartoe speciaal ontworpen geprofileerd kaderwerk, zorgt voor een absolute reuk- en waterdichte afsluiting. Bekijk het standaard gamma

CARODEK-BAL vloerdeksel (50 mm hoog)
uit aluminium profiel in niet waterdichte uitvoering wordt zowel binnen als buiten geplaatst. Bv. In woningen, garages, tuinen, enz. CARODEK-BAL betegelingsdeksel uit aluminium profiel is licht in gewicht, eenvoudig te plaatsen en gemakkelijk op te lichten.
Het CARODEK-BAL betegelingsdeksel bestaat uit een putrand met kuipvormigdeksel uitgevoerd in aluminium profiel..Het is aan te bevelen het deksel éénmaal per jaar te openen en de binnenzijde van de omranding met smeer­vet in te strijken. Inbouwhoogte : 50 mm.  Dekseldiepte inwendig: 39 mm. Bekijk het standaard gamma

CARODEK klinkerdeksels RBK-AL (100mm hoog) 
vormen de ideale afdekking van elke putopening: garageopritten, verkeersvrije straten, voetpaden, enz……
CARODEK klinkerdeksels worden afgewerkt met sierbetonstenen, tegels, aarde, straatstenen, enz…… Deze klinkerdeksels integreren zich esthetisch met de afwerking van omliggende bestrating.
Het RBK klinkerdeksel bestaat uit een putrand met kuipvormig deksel uitgevoerd in aluminium profiel, voorzien van een bewapeningsnet. Bekijk het standaard gamma

Elk deksel in de standaardafmetingen zijn met een robot gelast, wat een nette en een zekere afwer­king garandeert. Ieder deksel is individueel verpakt om elke beschadiging bij transport te vermijden. In de verpakking zit steeds een tweetalige (inbouw-) handleiding, samen met de nodige sleutels. Op aanvraag is op korte termijn ook maatwerk verkrijgbaar.

OOK VERKRIJGBAAR :


ROSCO ALUTRAP CARODEK RV vloerluik (50 mm hoog) uit aluminium met slipveilig loopvlak, in reuk– en waterdichte uitvoering, wordt zowel binnen als buiten geplaatst. Bv in woningen, utiliteitsbouw, industrie, parkings, enz. ALUTRAP RV vloerluik is licht in gewicht, eenvoudig te plaatsen en corrosievrij.
Het ROSCO ALUTRAP RV vloerluik bestaat uit een putrand van koud gevormd, volbad verzinkt plaatstaal van 2 mm dikte. Het deksel is van aluminium, dikte 5/7, versterkt met loopvlak van tranenplaatstructuur. De putrand met deksel is reuk– en waterdicht. Bekijk het volledige gammaROSCO ALUTRAP PAB-PMB pidpaputdeksels, afdekking ontwikkeld als oplossing voor zgn. “Pidpaputten“.
Volgens het reglement op de waterdistributie dienen de binnenafmetingen van de put 800 mm x 600 mm te bedragen. De bovenkant van de put dient afgesloten te worden met een deksel dat steeds makkelijk kan verwijderd worden. Vloerkader in een hoekprofiel van 30/30/3 uit aluminium natuur (AL-MG-SI 0,5) (PAB) of messing natuur (PMB). Als dragers voor de inkommat fungeert een aluminium tranenplaat dikte 5/7 mm, voorzien van 2 verstevigingen.
De pidpaputdeksels worden geleverd zonder mat. Inkommatten passend in de Pidpakaders PAB - PMB zijn tevens beschikbaar bij Gedimat. Elk type inkommat is mogelijk, GEDIMAT raadt echter inkommatten met gesloten structuur aan. Bekijk het volledige gamma

 

Meer info over ROSCO-Gedimat tegeldeksels

Catalogussen

 • Gamma Rosco-Gedimat vloerdeksels

ROSCO-Gedimat tegeldeksels producten in de kijker