Gedimat De Roover
Schrieksesteenweg 160, 2221 Booischot - Pijpelheide
Vandaag geopend: 06:30 - 18:30

Om een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen

Maak een afspraak voor onze toonzaalGa naar afdeling bouwmaterialen

De Roover, jouw hulp naar de juiste keuze!


Naast het leveren van ruwbouwmaterialen specialiseert Gedimat De Roover zich ook in het aanbieden van keramische tegels en laminaat.

Of je nu de keuken wil renoveren, de badkamer een nieuwe look wil geven of gewoon op zoek bent naar creatieve ideeën voor een nieuwe vloer, bij ons vind je de nieuwste trends en tijdloze ontwerpen die jouw woonruimte weten te transformeren zowel op vlak van functionaliteit als esthetiek. Je kan een prachtige, uitgebreide collectie laminaat, vloer- en muurtegels komen bewonderen en ontdekken in onze toonzaal.
Binnen ons ruime aanbod vind je vast iets naar jouw smaak.

In de keuze naar de juiste tegel spelen veel criteria een rol. Onderhoudsgemak, slijtvastheid, prijs, comfort, esthetiek, duurzaamheid, ... het zijn maar enkele van de zaken die je onder de loep wil nemen bij het kiezen van jouw ideale tegels! Wij helpen je graag in die zoektocht en combineren samen met jou de juiste tegels!

Kom gerust eens langs!


  • Schlüter Systems

    Het Schlüter programma omvat alle hulpmiddelen die een installateur nodig heeft voor het plaatsen van tegels; tegelprofielen, ontspanningsprofielen, hoekprofielen, ontkoppelingsmatten, drainagematten, etc.  

  • Keramische betonlooks

    Een nieuwe evolutie van de laatste jaren is de keramische tegel van 2cm dik, speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. 

  • PERGO Laminaat

    Naast keramische tegels verdelen wij ook laminaat en parket van Pergo. Het merk biedt laminaat- en vinylvloeren aan de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en dit in een breed assortiment van kleuren en stijlen.

Onze tegels in de kijker